Horeca en amusement

Horeca en amusement: Amusa

Amusa is een familie bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in het Friese Twijzelerheide. De onderneming is in heel Noord-Nederland actief in de horeca- en amusementswereld. Amusa houdt zich naast het verhuren van speelautomaten vooral bezig met de aankoop van onroerend goed. Daarnaast verpacht, verkoopt, verhuurd men horeca panden aan derden.

Ook kunt u uw pand aan ons verkopen terwijl U de exploitatie van het pand zelf voortzet. Een horeca onderneming beginnen is met recht een hele onderneming! Amusa heeft een jarenlange ervaring op dit gebied. Daarom begeleidt Amusa eventueel beginnende ondernemers met het aanvragen van milieu vergunningen en kan tevens bemiddelen bij bankzaken en het afsluiten van contracten met bierbrouwers. Het geeft een startende ondernemer een veilig gevoel dat men er niet alleen voor staat.

Het is verder mogelijk de gehele inrichting van de horeca panden snel en vakkundig door Amusa te laten verzorgen. Het bedrijf kenmerkt zich verder door helder zaken doen en slagvaardigheid. Wilt u ook een deal met ons maken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

 

Adres

Amusa
Bjirkewei 123
9287 LC Twijzelerheide

E-mail           koonstra1@hotmail.com
Tel.   0511-445866
Fax   0511-446027
Mobiel   06 22783281
Mobiel   06 53641388